Ποιοι ειμαστε

Riviera Luxury Beach Bar

Στις αρχές του δεύτερου ποδιού Χαλκιδικής, στην υπέροχη Νικήτη, τo luxury beach bar «Riviera» βρίσκεται σε μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της Σιθωνίας, αυτή του Αγίου Ιωάννη!  Ένα μοναδικό φυσικό τοπίο, το οποίο συνδυάζει την πολυτέλεια στην άνεση και τη φυσική ομορφιά που χαρίζει απομόνωση και ηρεμία. Κι’ όλα αυτά στο πιο γνωστό meeting place της Χαλκιδικής. Εδώ που ολόκληρη η avant gardè του καλοκαιριού, δίνει ραντεβού.

Μοναδικες

Riviera υπηρεσιες

Είμαστε χαρούμενοι που σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Since – 2015 – Riviera Luxury Beach Bar

Μοναδικη τοποθεσια

Σε μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της Σιθωνίας, αυτή του Αγίου Ιωάννη!

Luxury

θα νιώσεις την άνεση και απομόνωση που χρειάζεσαι, χωρίς όμως να βρίσκεσαι μακριά από την καλοκαιρινή διάθεση που προσφέρει

Unique Event

το δικό σας μοναδικό event, ακριβως οπως το εχεις ονειρευτεί.

Restaurant

Δημιουργήσαμε ένα χώρο με μοναδικές μεσογειακές γεύσεις.

Στόχος του εξάλλου, είναι να αποτελέσει έναν πόλο έλξης για όλους όσοι επιθυμούν ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι, κολυμπώντας στα πιο καθαρά νερά της Χαλκιδικής. Στο luxury beach bar «Riviera», μπορείς να ξεκινήσεις από νωρίς το πρωί με καφέ και ελαφριά snacks, να συνεχίσεις με παγωμένα cocktails πάνω στην καυτή άμμο και να κλείσεις την ημέρα δοκιμάζοντας αυθεντικές γεύσεις στο εστιατόριο με θέα τον ήλιο που δύει.

Έχει έρθει για να προσφέρει την καλοκαιρινή ραστώνη που έψαχνες και μάλιστα, λίγα μόνο χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είτε έρθεις με την οικογένεια σου, είτε με την παρέα, ένα είναι το σίγουρο: το luxury beach bar «Riviera» θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή για το καλοκαίρι.